I.M. JURAVLE – INSTALATII GAZE, APA, CANAL, BRANSAMENTE

Firma I.M. JURAVLE SRL este pe piață din 1994, dezvoltând constant serviciile oferite în domeniul instalațiilor. Ne diferențiază experiența dobândită în cei aproximativ 25 de ani, dar și calitatea echipamentelor și uneltelor de lucru.

Oferim servicii de cea mai înaltă calitate, branșamente și instalații de utilizare a gazelor naturale, apă și canal.
Poți apela la noi dacă esti din județul Timiș, dar și din țară. De-a lungul timpului am executat lucrări în Timișoara, Lugoj, Moșnița, Coștei, Peciu Nou, Dumbrăvița, Deva, Hunedoara, Caras și în multe alte localități.

Servicii:

Gaze naturale – Cu experiență în spate, echipa I.M.Juravle realizează servicii de cea mai înaltă calitate, datorită profesionalismului instalatorilor și atenției cu care se efectuează lucrările de proiectare, execuție a branșamentelor și instalațiilor de utilizare a gazelor naturale. Portofoliul nostru cuprinde lucrări de execuție pentru instalațiile de utilizare a gazelor naturale la blocuri, case, apartamente, spații comerciale, industriale.

Apa si canal – Executăm racorduri la rețeaua de apă și canal din localitatea ta. Fie că este vorba de construcția recentă a casei tale sau de cea veche unde trecerea timpului a afectat conductele, echipa I.M.Juravle are un portofoliu bogat în executarea lucrărilor de apă și canal.

Centrale termice – Calitatea sistemului de încălzire din locuința ta depinde de o serie de alți factori precum: tipul de centrală folosită, dimensiunea adecvată și corectă a țevilor, suprafața imobilului, aerisitoarele automate pe calorifere.  Echipa I.M.Juravle are rezolvarea ecuației pentru un produs final de durată. De asemenea, este obligatorie montarea fitingurilor pentru a interveni ușor în caz de avarie.

Instalatii sanitare – Oferim servicii de proiectare, instalare și reparații pentru instalațiile sanitare, atât de interior, cât și de exterior. Instalațiile sanitare cuprind trei subdomenii: instalația de apă rece, instalația de apă caldă și instalația de canalizare. Cu echipamente de calitate și oameni specializați rezolvăm orice problemă în domeniul instalațiilor pentru locuința ta.

About the Author

admin